HUSMANS
Lättlagat recept på klassiska maträtten Biff Rydberg. Tärnad potatis, mört kött och äggula toppad med härlig persilja. Husmanskost med få men goda ingredienser – middag när den är som bäst. Det här är en extra lyxig Biff Rydberg med oxfilé. En slags pyttipanna de luxe. Laga och njut!
BIFF RYDBERG.

Det här behöver du.
- 800 g oxfilé eller biff i tärningar om 2x2 cm
- 2 gula lökar, hackade
- 800 g tärnad potatis
- 4 äggulor
- salt
- peppar
- smör till stekning
- persilja
Så här gör du.
- Stek potatisen gyllene i smör och krydda med salt. Låt rinna av.
- Stek löken mjuk i smör på medelvärme, krydda med salt.
- Stek köttet hastigt i smör så att det får fin färg. Låt överflödigt fett rinna av.
- Servera allt så nylagat som möjligt! Toppa med rå äggula och strimlad persilja!
Kommentarer
Trackback