PAJ
En saftig och lättlagad tomatpaj med smak av både soltorkade och färska tomater.
TOMATPAJ.

Det här behöver du.
1 pajbotten (kan köpas färdig i affären eller göras egen)
2 stora lökar eller 3 små
1 dl soltorkade tomater
4 ägg
400 gram keso
½ dl mjölk
Salt och peppar
2 tomater
2 stora lökar eller 3 små
1 dl soltorkade tomater
4 ägg
400 gram keso
½ dl mjölk
Salt och peppar
2 tomater
Så här gör du.
Tryck i pajdegen i en pajform, förgrädda eventuellt. Hacka lök och soltorkade tomater, fördela dem i pajformen.
Vispa ihop ägg och mjölk och blanda sedan i keson, salt och peppar. Häll äggblandningen i pajformen.
Skiva tomaterna och lägg dem på toppen av pajen.
Ställ in pajen i ugnen på 220 grader i ca 45 min.
Vispa ihop ägg och mjölk och blanda sedan i keson, salt och peppar. Häll äggblandningen i pajformen.
Skiva tomaterna och lägg dem på toppen av pajen.
Ställ in pajen i ugnen på 220 grader i ca 45 min.
Kommentarer
Trackback