PAJ IGEN
Denna köttfärspaj innehåller förutom köttfärs bl.a. paprika och lök. Servera pajen som en egen måltid eller som del av en buffé.
KÖTTFÄRSPAJ
Det här behöver du.
1 sats pajdeg (kan köpas färdig eller göras själv)
250 g nötfärs
3 ägg
Ca. 3 dl mjölk
Salt och peppar
½ röd paprika
1 lök
250 g nötfärs
3 ägg
Ca. 3 dl mjölk
Salt och peppar
½ röd paprika
1 lök
små tomater
riven ost
Så här gör du.
Tryck ut pajdegen i en pajform och förgrädda den i ugnen på 200 grader i 5 min.
Stek köttet i en gryta eller stekpanna.
Vispa ihop ägg, mjölk, salt och peppar.
Strimla paprikan och hacka löken.
Lägg ner köttfärsen, paprikan och löken i pajformen och häll äggblandningen över.
Stek köttet i en gryta eller stekpanna.
Vispa ihop ägg, mjölk, salt och peppar.
Strimla paprikan och hacka löken.
Lägg ner köttfärsen, paprikan och löken i pajformen och häll äggblandningen över.
Lägg skivade tomater och strö över riven ost
Ställ in pajen i ugnen på 200 grader i 30-45 min.
Ställ in pajen i ugnen på 200 grader i 30-45 min.
Kommentarer
Trackback