MATLÅDA
En lättlagad pastarätt med grönsaker, skinka och bechamel sås. Utmärkt att ha med sig i matlådan.
KOKKENS PASTARÄTT

Det här behöver du.
350 g pasta.
1 broccolihuvud (ca. 500 gram).
2 lök
1 paprika
1 tomat
Olja
100 g skinka i tärningar
2 dl bechamel sås
1 broccolihuvud (ca. 500 gram).
2 lök
1 paprika
1 tomat
Olja
100 g skinka i tärningar
2 dl bechamel sås
Så här gör du.
Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen. Hacka löken och skär broccolin, paprikan och tomaten i mindre bitar.
Värm oljan i en stekpanna och stek löken här i. Tillsätt broccolin, paprikan och tomaten, låt steka i några min. Sänk värmen och tillsätt skinkan.
Häll Bechamelsåsen över grönsakerna.
Häll av vattnet från pastan och tillsätt den i pastasåsen. Rör runt.
Klart till servering.
Värm oljan i en stekpanna och stek löken här i. Tillsätt broccolin, paprikan och tomaten, låt steka i några min. Sänk värmen och tillsätt skinkan.
Häll Bechamelsåsen över grönsakerna.
Häll av vattnet från pastan och tillsätt den i pastasåsen. Rör runt.
Klart till servering.
Kommentarer
Trackback