VEGETARISKT
Läckert röda rödbetsbiffar som består av bl.a. rårivna rödbetor och lök som blandas ner i en äggsmet för att sedan stekas i en stekpanna.
KOKKENS RÖDBETSBIFFAR

Det här behöver du.
3 ekologiska rödbetor (ca. 200 gram).
1 ekologisk röd lök
2 ekologiska ägg
3 msk ekologisk vetemjöl
Salt och peppar
2 msk ekologiskt smör till stekning
1 ekologisk röd lök
2 ekologiska ägg
3 msk ekologisk vetemjöl
Salt och peppar
2 msk ekologiskt smör till stekning
Så här gör du.
Skala rödbetorna och löken och riv dessa med ett rivjärn. Blanda de rivna rödbetorna och löken med ägg, mjöl, salt och peppar.
Forma smeten till biffar och stek dessa i smör, ca 6 min på vardera sida.
Forma smeten till biffar och stek dessa i smör, ca 6 min på vardera sida.
Kommentarer
Trackback