RÖRIGT
Skaldjursröra kan användas till allt från att fylla avokadohalvor med till att bre ut på baguetten.
KOKKENS SKALDJURSRÖRS.

Det här behöver du.
300 gram kräftstjärtar i lag (dränerad vikt)
200 gram räkor i lag (dränerad vikt)
4 dl crème fraiche (min 18%).
1 rödlök
1 knippe persilja
1 knippe gräslök
Ev. 8 gröna sparris
Salt och peppar
200 gram räkor i lag (dränerad vikt)
4 dl crème fraiche (min 18%).
1 rödlök
1 knippe persilja
1 knippe gräslök
Ev. 8 gröna sparris
Salt och peppar
Så här gör du.
Finhacka rödlöken, gräslöken och persiljan. Rör ner de hackade ingredienserna i crème fraichen.
Koka ev. sparrisen i 2 min och låt svalna. Skär i mindre bitar och blanda ner i crème fraichen.
Ta upp räkorna och kräftstjärtarna och pressa vätskan ur dem. Lägg ner dem i crème fraichen och rör runt.
Salta och peppra. Klar till servering.
Skaldjursröran håller sig ca 1 dygn i kylskåpet.
Koka ev. sparrisen i 2 min och låt svalna. Skär i mindre bitar och blanda ner i crème fraichen.
Ta upp räkorna och kräftstjärtarna och pressa vätskan ur dem. Lägg ner dem i crème fraichen och rör runt.
Salta och peppra. Klar till servering.
Skaldjursröran håller sig ca 1 dygn i kylskåpet.
Kommentarer
Trackback