FÖRRÄTT
Potatisstubbar med varmrökt lax

Det här behöver du.
20 st plommonstora delikatesspotatisar
1,5 dl crème fraîche
1,5 dl crème fraîche
150 g varmrökt lax
färsk dill
citron
svartpeppar från kvarn
färsk dill
citron
svartpeppar från kvarn
Så här gör du.
Koka potatisen mjuk i saltat vatten. Låt kallna och skär i halvor.
Lägg upp på ett fat och placera snittytan uppåt. Börja med en klick crème fraîche, lägg därefter på en bit lax och toppa med en dillkvist. Avsluta med ett varv svartpeppar från kvarnen.
Lägg upp på ett fat och placera snittytan uppåt. Börja med en klick crème fraîche, lägg därefter på en bit lax och toppa med en dillkvist. Avsluta med ett varv svartpeppar från kvarnen.
Servera med citron och låt var och en smaksätta efter eget tycke.
Kommentarer
Trackback