LATMANSPASTA
En riktigt billig maträtt men inte desto mindre god för det. Denna pastarätt innehåller spaghetti som serveras med en smakrik tomatsås.
KOKKENS ENKLA PASTARÄTT.

Det här behöver du.
3-5 vitlöksklyftor
Olivolja
en burk krossade tomater
Persilja
250 g spaghetti
Salt och peppar
Olivolja
en burk krossade tomater
Persilja
250 g spaghetti
Salt och peppar
Så här gör du.
1. Använd helst en wokpanna till denna rätt. Häll i en skvätt olja i pannan och värm upp. Samtidigt sätts pastan på, koka enligt anvisningen på förpackningen.
2. Finhacka vitlöken och lägg ber den i woken. När vitlöken börjar få färg så hälls de krossade tomaterna ner i pannan. Rör runt.
3. Hacka persiljan och ha ner den i tomatsåsen. Salta och peppra efter egen smak.
4. Häll av vattnet från den färdig kokta pastan och häll ner den i tomatsåsen. Rör runt ordentligt så att allt blandar sig.
Servera pastan varm och gärna med baguetter till och ev. lite riven parmesan.
2. Finhacka vitlöken och lägg ber den i woken. När vitlöken börjar få färg så hälls de krossade tomaterna ner i pannan. Rör runt.
3. Hacka persiljan och ha ner den i tomatsåsen. Salta och peppra efter egen smak.
4. Häll av vattnet från den färdig kokta pastan och häll ner den i tomatsåsen. Rör runt ordentligt så att allt blandar sig.
Servera pastan varm och gärna med baguetter till och ev. lite riven parmesan.
Kommentarer
Trackback