NY MODIGHETER
Det tar ett tag att göra denna frukostmacka.

KOKKENS MACKA MED POLLED PORK.
Ingredienser:
8 portioner
1 kg fläskkarré
2 finhackade vitlöksklyftor
1 tsk salt
svartpeppar ur kvarn eller 1 msk starkt paprikapulver
2 gula lökar, i klyftor
2 1/2 dl BBQ-sås
1/2 dl äppelcidervinäger
Till serveringen:
skivad tomat
sallad
majonnäs
potatischips
hamburgerbröd
Förberedelser & tillagning 1. Värm ugnen till 120 grader.
2. Gnid in fläskkarrén med vitlök, salt och peppar eller
paprikapulver. Lägg köttet i en stekgryta, lägg löken runt
om och häll över BBQ-sås och vinäger. Lägg på ett lock.
3. Ställ grytan i ugnen och låt den stå över natten eller
i 8–9 timmar. Köttet ska falla sönder när det är klart.
Servering Gör mackor, gärna i bröd som på bilden, fyllda med pulled pork.
Bred på en smaksatt majonnäs och lägg i några skivor tomat och salladsblad.
Servera gärna med chips till.
Ingredienser:
8 portioner
1 kg fläskkarré
2 finhackade vitlöksklyftor
1 tsk salt
svartpeppar ur kvarn eller 1 msk starkt paprikapulver
2 gula lökar, i klyftor
2 1/2 dl BBQ-sås
1/2 dl äppelcidervinäger
Till serveringen:
skivad tomat
sallad
majonnäs
potatischips
hamburgerbröd
Förberedelser & tillagning 1. Värm ugnen till 120 grader.
2. Gnid in fläskkarrén med vitlök, salt och peppar eller
paprikapulver. Lägg köttet i en stekgryta, lägg löken runt
om och häll över BBQ-sås och vinäger. Lägg på ett lock.
3. Ställ grytan i ugnen och låt den stå över natten eller
i 8–9 timmar. Köttet ska falla sönder när det är klart.
Servering Gör mackor, gärna i bröd som på bilden, fyllda med pulled pork.
Bred på en smaksatt majonnäs och lägg i några skivor tomat och salladsblad.
Servera gärna med chips till.
Kommentarer
Trackback