TORSK MED KNÄCKETÄCKE
4 Portioner
30 Minuter
DET HÄR BEHÖVER DU
800g Torskfile
2 Skivor wasa sport hårdbröd
2msk torkade limeblad
1,5 Burk kokosmjölk
1msk panang curry
2st limefrukter
2msk fisksås
2msk socker
200g Frysta ärtor
200g Spenat
2msk Olivolja
2 Röda paprikor
Jasminris
SÅ HÄR GÖR DU
1. Sätt ugnen på 175 grader.
2. Blanda kokosmjölk,1/2 msk panang curry,2 msk limesaft,fisksåsen,sockret,en lime delad i 8 bitaroch olivoljan i en bunke.
3. Mosa sportbröd,1/2tsk panang curry,2msk limesaft,limeblad och 2msk kokosmjölk i en mortel.
4. Lägg torskfileerna i en stor ungfast form.
Fördela pastan från morteln på fisken.
5. In med fisken i ugnen i 10min.
Ta sedan ut fisken och häll på hackad paprika och blandningen med kokosmjölk från bunken.
In i ugnen igen i 25min.
6. Koka ris för 4personer.
Värm ärtor och bladspenat i en kastrull med hett vatten.
Häll av vattnet.
7. Servera sedan den mustiga huvudrätten med ris,ärtor och spenat.
Kommentarer
Trackback