FRUKT Å CHOKLAD
Choklad-doppad frukt |
Detta behöver ni: Mörk (och ev. vit) blockchoklad lite matolja färsk frukt, t.ex. kiwi, ananas, jordgubbar, apelsin |
1. Smält den mörka choklad och olja i vattenbad eller i mikron. Rör ut till en jämn smet. 2. Skala och skär frukten i lämpliga bitar. 3. Doppa halva frukten i chokladen och lägg sedan upp på smörpapper och låt stelna. 4. Om du vill garnera frukten så smälter du även den vita blockchokladen på samma sätt. Doppa sedan en gaffel i den vita chokladen och ringla över de chokladdoppade frukterna. |
Kommentarer
Postat av: lucke
Tjenare. Anmäl dig till dagens blogg om du vill :P
Postat av: SOFIE - Följ med mina äventyr!
Hejhej! Hoppas allt är toppen!:) kika gärna in min reseblogg till Schweiz och andra destinationer :)
Kram Sofie
Postat av: Cissi
Vad väljer du, julmust eller cola? =)
Postat av: Martin The Edge
Oj vad gott det ser ut
Trackback