POTATISSALLAD
Igår la ja ut ett recept på fläskfilé.
Här kommer något gott att servera till.
Rostad potatissallad med fetaost.
600 g delikatesspotatis
1 rödlök
200 g fetaost
1 dl gröna oliver
250 g cocktailtomater
2 msk olivolja
nymalen svartpeppar från kvarn
1 kruka basilika
Sätt ugnen på 200 grader.
Tvätta potatisen och förkoka i 5 minuter.
Dela potatisarna på längden.
Lägg dem i en smord ugnsfast form.
Skala och skär löken i klyftor.
Dela osten i tärningar.
Lägg på lök, ost och tomater.
Ringla över med olivolja.'Salta och peppra.
Rosta potatisarna i ca. 20 minuter.
TA ut och strö över basilikablad.
Här kommer något gott att servera till.
Rostad potatissallad med fetaost.
600 g delikatesspotatis
1 rödlök
200 g fetaost
1 dl gröna oliver
250 g cocktailtomater
2 msk olivolja
nymalen svartpeppar från kvarn
1 kruka basilika
Sätt ugnen på 200 grader.
Tvätta potatisen och förkoka i 5 minuter.
Dela potatisarna på längden.
Lägg dem i en smord ugnsfast form.
Skala och skär löken i klyftor.
Dela osten i tärningar.
Lägg på lök, ost och tomater.
Ringla över med olivolja.'Salta och peppra.
Rosta potatisarna i ca. 20 minuter.
TA ut och strö över basilikablad.
Kommentarer
Trackback