Sommarpytt
Här kommer en annorlunda och enkel pytt att göra.
Sommarpytt.
1 gul lök
1 zucchini
1 msk olivolja
250 g körsbärstomater
2 burkar matvete
1pkt lufttorkad skinka
1 påse rucola
1 förp mozarella
1/2 tsk salt
2 krm nymalen svartpeppar
Skala och hacka löken.
Skölj och tärna zuccinin.
Fräs lök och zuccinin i 5 minuter i oljan.
Skölj och halvera tomaterna.
Häll av och skölj matvetet.
Grovstrimla skinkan.
Blanda fräset med matvetet, tomater och rucolan.
Bryt mozarellan i bitar över pytten.
Salta och peppra.
Lägg på skinkan.
Sommarpytt.
1 gul lök
1 zucchini
1 msk olivolja
250 g körsbärstomater
2 burkar matvete
1pkt lufttorkad skinka
1 påse rucola
1 förp mozarella
1/2 tsk salt
2 krm nymalen svartpeppar
Skala och hacka löken.
Skölj och tärna zuccinin.
Fräs lök och zuccinin i 5 minuter i oljan.
Skölj och halvera tomaterna.
Häll av och skölj matvetet.
Grovstrimla skinkan.
Blanda fräset med matvetet, tomater och rucolan.
Bryt mozarellan i bitar över pytten.
Salta och peppra.
Lägg på skinkan.
Kommentarer
Trackback