GOTT PÅ HÅRDBRÖD
Letar ni efter något nytt man kan ha på sin hårdbrödsmacka.
Här kommer ett, som jag tycker ni kan pröva och servera gärna en kall ekologisk öl till.
Kärringröra.
3 ägg
1 rödlök
125 g ansjovisfileér
en knippe persilja
2 msk smör till stekning.
till servering
knäckebröd
100 g forellrom
Hårdkoka äggen i 10 min.
Låt dem kallna i kallt vatten.
Skala och finhacka rödlöken.
Häll av och hacka ansjovisen.
Plocka och finhacka persiljan.
Skala äggen och hacka dem.
Blanda alla ingredienserna och stek dem i smöret.
Servera kärringröran jummen på knäckebröd.
Garnera med forellrommen.
Här kommer ett, som jag tycker ni kan pröva och servera gärna en kall ekologisk öl till.
Kärringröra.
3 ägg
1 rödlök
125 g ansjovisfileér
en knippe persilja
2 msk smör till stekning.
till servering
knäckebröd
100 g forellrom
Hårdkoka äggen i 10 min.
Låt dem kallna i kallt vatten.
Skala och finhacka rödlöken.
Häll av och hacka ansjovisen.
Plocka och finhacka persiljan.
Skala äggen och hacka dem.
Blanda alla ingredienserna och stek dem i smöret.
Servera kärringröran jummen på knäckebröd.
Garnera med forellrommen.
Kommentarer
Trackback